16 February 2014

Rozmarininis sviestas

Įrašai paskutiniu metu trumpi. Kaip ir pats procesas - sumeti viską ir turi. Man patinka paprastumas. Manęs dažnai klausia - ar nesunku taip gaminti? Ar neatsibosta kasdien gaminti? Atsakau - mano patiekalai gaminami greičiau nei greitas maistas - kol kitam išverda ryžiai - as jau valgau :)
Kitą vertus - nori valgyt- pasigamink (jau nesakau sumedžiok), nenori- nevalgyk.

Taigi dar vienas greitas ir paprastas receptas. Ko tais ant saldumynų patraukė pastaruoju metu...



Tinka ir ghee sviestas, ir pačiu išlydytas, arba tiesiog nesūdytas sviestas. Skysto medaus, pakepintų graikinių riešutų, rozmarino(neturejau šviežio, teko tenkintis džiovintų). Viską sumetam i maistinį maišelį, s uformuojam dešrelę ir dedam i šaldytuvą.
Puikiai tinka kaip pagardas prie blynų.
Skanaus sekmadienio!

No comments:

Post a Comment