Bananų-kokoso blyneliai:
10 vnt Jum prireiks:2 mažų bananų
2 kiaušinių
70 g kokoso drožlių
žiupsnelis cinamono
kokosų aliejaus
Į tešlą galima dėti šokolado gabaliukų/ šaldytų mėlynių / kakavos miltelių. Nuo kakavos blyneliai įgaus rūdą spalvą.
Bananus gerai sutrinkite šakute, idėkite kiaušinius, kokoso drožlių, cinamono. Viską išmaišykite. Šį kartą viską dėjau į blenderį. Tada tešla gaunasi vientisa, bet šiandien įsitikinau kad man patinka jausti bananų gabaliukus. Kabinkite su šaukstu ir dėkite į gerai įkaitusią keptuvę, kur jau yra kokoso aliejaus. Nuo jo virtuvėje pasklis neapsakomai skanus kpavas- tegu visi žino - šiandien kepam blynus! Kepkite ant vidutinės ugnies porą minučių. Būtinai uždenkite keptuvę dangčiu - nuo to blyneliai liks purūs.
Skanaukite su švieziom ar šaldytom melynėm ir kokosų aliejum.
Geros dienos, nes rytas ir taip buvo geras!
No comments:
Post a Comment